Мешканців Львівщини запрошують зустріти бійців 80-ої бригади

У суботу, 30 червня 2018 року, запрошують усіх мешканців Львівщини та гостей області прийти до пам’ятника Т. Шевченкові у місті Львів об 11.00 год., щоб разом зустріти наших Героїв – бійців 80 десантно-штурмової бригади. Військовослужбовці 80-ї окремої десантно-штурмової бригади після повернення із зони бойових дій пройдуть урочистою ходою містом.
Читайте більше тут: Новини Львівщини
Цього ж дня також відбуватимуться змагання ветеранів війни «Ігри Героїв».
О 10:00 год. від військової частини на вул. Стрийській, де локалізується 80-та бригада, колона військових вирушить ходою по вул. Героїв Майдану, через вул. Сахарова-Коперника до проспекту Свободи. Біля пам’ятника Шевченкові на проспекті відбудеться урочиста церемонія зустрічі й концерт. Крім того, тут бузватиметься і виставка про 80 ОДШБр.
У заходах мають взяти участь близько тисячі військовослужбовців та їхніх рідних.
У місті відбуватиметься ситуативне перекриття руху транспорту за маршрутом ходи. Проспект Свободи перекриють і для громадського транспорту.
О 16:00 год. на площі біля Оперного театру розпочнуться Всеукраїнські змагання з багатоборства «Ігри Героїв». У них візьмуть участь ветерани, військовослужбовці Національної академії сухопутних військ та 80-ї десантно-штурмової бригади.
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ