??99-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ НА ЯВОРІВЩИНІ

Ярослав Коминський – голова Яворівської районноої державної адміністрації:
?? 99-ий день мужності та героїзму сильної нації
Головні новини на території Яворівського району станом на цю годину:
За минулу добу, один раз приходило сповіщення про повітряну тривогу.
‼️Вчора вночі у період з 22:45 по 22:55 ракетних ударів зазнала залізнична інфраструктура у Стрийському та Самбірському районах.
Влучили чотири крилаті ракети ворога. Їх запускали з акваторії Чорного моря.
Об‘єкти залізниці суттєво пошкоджені. Багато поїздів затримуються. Фахівці «Львівської залізниці» працюють над відновленням сполучення.
Є п’ять поранених (3 у Стрийському районі, 2 – у Самбірському).
Чотири людини у стані середньої важкості. Вони у лікарнях області. Одна – має легкі поранення, її не госпіталізовували. Загиблих, на щастя, нема.
Хочу також вкотре наголосити: слідкуйте за тим, звідки ви берете інформацію. Вчора один телеграм-канал поширив фейк про цей ракетний удар. Багато телеграм-каналів, медіа і людей перепостили собі цей фейк, а потім першоджерело відредагувало інформацію Інформує начальник Львівської ОВА Максим Козицький.
Нагадую, Жителі Яворівщини! Якщо ви бачите підозрілі літаючі об’єкти, не фотографуйте їх, не знімайте відео і не викладайте у соцмережі.
Хочете допомогти, повідомте про ці об‘єкти в чат-бот у телеграмі «Шось летить» – @rusrocketfly_bot
Цей чат-бот створили спеціалісти Львівської ОВА та IT-фахівці спеціально для того, щоб уважні цивільні люди могли також стати Вартовими неба і зробити свій внесок у перемогу України над окупантом.
Поліція опрацювала 58 звернень від громадян.
Черги перед пунктами пропуску
україно-польського кордону станом на 06.00 02.06.2022:
▪️«Грушів» – 0 л/а, 3 автобусів, 0 пішоходів;
▪️«Краківець» – 0 л/а, 4 автобусів, 0 пішоходів
▪️«Шегині» – 0 л/а, 0 автобусів, 0 пішоходів.
Для забезпечення громадян гарячою водою газ постачатимуть за доступною ціною.
31 травня Кабінет Міністрів затвердив постанову «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу».
У районі цілодобово працює гуманітарний штаб,
куди можна приносити допомогу для внутрішньо переміщених осіб та нашим захисникам.
Район продовжує приймати вимушених переселенців та надавати кожному захист і підтримку.
За минулу добу, на гарячу лінію Яворівської районної військової адміністрації надійшло понад 12 дзвінків від внутрішньо переміщених осіб з приводу виплат.
На обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб Яворівського району зареєстровано близько 10 265 осіб.
Управлінням соціального захисту населення Яворівської РВА опрацьовано та призначено щомісячну допомогу на проживання 8 704 особам з числа ВПО.
Отримати необхідну інформацію про виплати для ВПО, виплату допомоги з безробіття, соціальну підтримку можна зателефонувавши за номером: 03259-21380. Графік роботи гарячої лінії — щопонеділка з 10:00 до 12:00
Ще один день ближче до перемоги.
#stoprussia

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ