?На фронті загинув захисник ??КОСЕНКОВ Владислав

Загинув, захищаючи Україну, військовослужбовець 24 ОМБр ім. короля Данила, 22-річний КОСЕНКОВ Владислав Сергійович.
Висловлюємо співчуття рідним, близьким, побратимам полеглого Героя. Нехай добрий, світлий спомин про Владислава назавжди залишиться у серцях всіх, хто його знав, любив та шанував.
▪️ Прощання з українським захисником відбудеться в середу, 14 вересня, о 12:00 год в храмі Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ с.Старичі. Поховають бійця на місцевому цвинтарі.
?? Косенков Владислав Сергійович народився 31 серпня 2000 року у селі Миколаївка Миколаївської області.
Владислав закінчив Миколаївську школу. Здобув професію кухаря.
Опісля проходив строкову службу, а після її закінчення пішов захищати українську землю від ворога у складі 24 ОМБр ім. короля Данила.
З 2018 року і до останнього боронив наші кордони з бійцями 24 ОМБр.
На початку 2021 року познайомився з майбутньою дружиною Анною, жителькою села Старичі. Владислав разом із Анною проходили службу в одній бригаді і під час ротації, у жовтні 2021 року, одружилися у Попасній.
З повномасштабним вторгненням росії в Україну, Владислав продовжував захищати територіальну цілісність нашої держави. Виконуючи бойове завдання на Херсонщині разом із побратимами-саперами, 11 вересня 2022 року, російські окупанти обірвали життя 22-річного старшого солдата Владислава.
«Владислав був життєрадісним хлопцем, любив свою країну, любив спорт, а особливо – футбол. Щоразу їхавши на передову був налаштований на позитив», – так описує захисника його дружина Анна.
В українського захисника залишилися мати Оксана, батько Микола, дружина Анна, сестри Вероніка та Ілона, брати Данило та Євген.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ