3-ій рік без Андрія Кузьменка…

Сьогодні минає три роки, як Андрій Кузьменко загинув у ДТП, але навіть смерть не завадила йому творити та завойовувати нагороди.
Соліст українського гурту “Скрябін”, теле- та радіоведучий, письменник та актор Андрій Кузьменко за своє нетривале життя встиг зробити чимало.
На його рахунку – 2 студійних альбоми, майже 70 кліпів, кілька книжок, ролі в кіно, власне інтернет-радіо, продюсування та багато інших проектів. Не помітити та не полюбити цього енергійного, життєрадісного та неординарного “чувака” було важко.
Загибель улюбленця мільйонів у ДТП три роки тому, 2 лютого 2015 року, стала справжнім шоком та практично особистою трагедією для багатьох українців країни та за її межами.
Довідка
Скрябін загинув у автокатастрофі біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області, 2 лютого 2015 року близько 8:20. Андрія відспівували 5 лютого 2015 року в Преображенській церкві Львова. Поховали музиканта в родинному склепі на кладовищі у Брюховичах. 20 травня у Київському палаці спорту в Києві і 21 червня на Арені Львів у Львові було проведено концерти пам’яті Скрябіна. Разом з музикантами гурту Скрябін виконували пісні Кузьменка Святослав Вакарчук, Руслана, Сашко Положинський, «ТІК», «Авіатор», Арсен Мірзоян, Тарас Тополя, Марія Бурмака, Світлана Лобода, Ірина Білик, Дзідзьо та інші.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ