351-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районноої державної адміністрації:

????????351-й день війни.Про головне на Яворівщини за минулу добу:
У селі Страдч Івано-Франківській громаді відбулась пожежа в житловому будинку. Закликаю жителів району неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки. Бережіть себе.
Сповіщення про повітряну тривогу не приходило. Дякуємо ЗСУ за кожен спокійний день.
Станом на зараз черг перед пунктами пропуску україно-польського кордону: «Грушів» та «Шегині» немає. «Краківець» – 60 л/а, 2 автобуси; (пропуск пішоходів не здійснюється).
Інформацію про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: https://cutt.ly/6K62Hi1.
Ще два автомобілі відправили для мужніх воїнів 24 Окремої Механізованої Бригади імені Короля Данила. Їх передали у межах ініціативи очільника Львівської ОВА Максима Козицького #1000_автомобілів_свободи у співпраці з американською благодійною організацією Help Heroes Of Ukraine.
У Яворівському районі два педагоги стали переможцями обласного туру «Учитель року – 2023».
У Судововишнянській міській лікарні розпочинають капітальний ремонт приміщення під реанімаційне відділення; приміщень під рентген кабінет та УЗД кабінет на І поверсі терапевтичного відділення; приміщень травматологічного відділення; поліклінічного відділення та відділення лабораторії.
У Івано-Франківській громаді зареєстровано випадок сказу собаки. В селі Страдч від сказу загинув домашній собака. Потерпілі та власники тварини, які зазнали ризику інфікування отримують терміновий курс антирабічних щеплень, щоб не захворіти на смертельне інфекційне захворювання – сказ.
Крім того, здійснюється огляд та позапланова вакцинація проти сказу домашніх тварин у Яворівській та Івано-Франківській громаді. Прошу жителів громад сприяти проведенню щеплень домашніх улюбленців!
У разі виявлення підозрілих на сказ тварин, просимо повідомляти за тел: +380 (067) 476 46 55 ( відділ цивільного захисту Яворівської РВА)
Адреси Пунктів Незламності на території району можна дізнатися за посиланням: https://cutt.ly/F1EGQk1.
Також є карта “Пунктів незламності” за посиланням: nezlamnist.gov.ua.
Дякую кожному за роботу та відповідальність. Тільки разом ми переможемо на всіх фрогнтах.
#stoprussi

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ