359-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районноої державної адміністрації:

???????? 359-й день війни. Про головне на Яворівщині за минулу добу:
Мали два сповіщення про повітряну тривогу. На жаль, вчора ночі ворог завдав ракетного удару по Львівській області. Три ракети влучили в об‘єкт критичної інфраструктури. Не ігноруйте повітряних тривог.
У селі. Прилбичі, вул. Садова,9 біля житлового будинку горів автомобіль (бус) Renault Master.
Інформацію про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: https://cutt.ly/6K62Hi1.
Вчора з poсiйcького полону звільнили ще 100 наших воїнів та одного цивільного. Додому повертаються бійці Нацгвардії, прикордонники, воїни ЗСУ, зокрема оборонці Маріуполя. Чекаємо на повернення усіх наших захисників!
Яворівщину відвідав губернатор штату Нью-Джерсі, Голова Національної асоціації губернаторів США Філ Мерфі. Governor Phil Murphy та його дружина Теммі побували в одній зі шкіл Шегинівської громади, де зараз живуть сім‘ї з дітьми, які змушені були покинути свої домівки через напад poсії.
Новояворівські флорболістки здобули перемогу на світовому турнірі в Швеції. МГО Спортивний флорбольний клуб “Янтар” став переможцем одного з найпрестижніших клубних турнірів світу «Storvreta Cup». Флорболісти є його учасниками уже понад 6 років. Цьогоріч посеред 103 команд-суперників наші спортсменки здобули перемогу. Вітаю спортсменок та бажаю нових перемог.
Заклади освіти Яворівського району отримали 12 обігрівачів від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.
Адреси Пунктів Незламності на території району можна дізнатися за посиланням: https://cutt.ly/F1EGQk1.
Також є карта “Пунктів незламності” за посиланням: nezlamnist.gov.ua.
Усім спокійного дня.
#stoprussi

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ