403-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районноої державної адміністрації:

403-день війни. Коротко про те, як минула доба у Яворівському районі:
Загрози ракетних ударів не було.
На обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб Яворівського району зареєстровано 8 521 особа.
Інформацію про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: https://cutt.ly/
Ведення господарських робіт у Шклівському старостаті Новояворівської громади. Упорядкування територій розпочали з обкопування доріг стічними ровами та прокладанням труб через дороги: вул. Європейська, Героїв УПА, Санаторська, Центральна. Ряд доріг уже відгрейдерували та посипали щебенем. Задля усунення проблеми затримки води на дорозі по вул. Котляревського зробили очищення потічка та прокопали нові дренажні рови. У селі Солуги по вул. Природна також виконано ряд робіт з осушування доріг. Розпочались роботи з обкопування стічними ровами дороги по вул. Добра в с. Стадники.
Фермери з Великої Британії привезли 22 пікапи на Львівщину. Як зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, невдовзі машини, які укомплектовані генераторами та гуманітарною допомогою, передадуть воїнам 24 ОМБр імені короля Данила. Автівки передали за підтримки Львівської обласної військової адміністрації, Яворівської ВА та Львівської ВА. Дякуємо, за важливу допомогу для наших Воїнів.
Вчора у м.Городку відбувся турнір з міні-футболу, серед дітей 2015 р.н., пам’яті олімпійського чемпіона Сеулу 1988 року , відомого тренера городківчанина Вадима Тищенка. Яворівська ДЮСШ отримали 1-ше місце. Вітаю юних спортсменів та бажаю нових перемог.
Все буде Україна!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ