423-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районноої державної адміністрації:

423-й день війни. Коротко про головне за минулу добу у Яворівському районі:
Три рази звучало сповіщення про повітряну тривогу.
8 403 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
Інформацію про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України можна за посиланням: http://surl.li/gdzmv
Вчора перша леді Польщі Агата Корнгаузер-Дуда прибула з візитом у Львівську область. Вона відвідала Мостиський ліцей №3 імені Святої Королеви Ядвіги.
Консультативно-координаційний центр при Яворівській ВА продовжує надавати безкоштовну допомогу ВПО. Від початку роботи центру понад 2 тисячі внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території району, звернулися за допомогою. З них 177 осіб отримали юридичного допомогу, 839 психологічну підтримку, 224 гуманітарну допомогу (продукти, одяг, засоби гігієни, ковдри, подушки, постіль, посуд тощо) та 983 людини скористались медичною допомогою.
Дякую усім закордонним партнерам та благодійним організаціям за підтримку та допомогу, яку ви проявляєте до українського народу.
У Яворівській громаді продовжується ремонт дорожнього покриття в напрямку Оселя- Рогізно. Минулого року за кошти місцевого бюджету Департамент дорожнього господарства у Львівській області, на балансі якого знаходиться дана дорога, здійснив асфальтування вказаного напрямку протяжністю 1,5 км. Цього року робота продовжується! Яворівська міська рада виділила майже 34 мільйона гривень на ремонт цієї дороги. Ще буде прокладатися 3,5 км асфальтного покриття через село Рогізно. Ремонт виконує підрядна організація ПП «Рома».
Усім спокійного дня. Бережіть себе.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ