432-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районноої державної адміністрації:

432-й день війни. Коротко про головне за минулу добу у Яворівському районі:
Мали одне сповіщення про повітряну тривогу.
Виникло дві пожежі сухої трави у с.Заріччя та смт Шкло та пожежа господарської будівлі у с.Віжомля
8 367 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
Інформацію про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України можна за посиланням: http://surl.li/gdzmv
Мешканці з Новояворівська продовжують плести сітки для ЗСУ. Від початку повномасштабної війни росії в Україні у громаді на базі однієї з Новояворівської школи організували штаб, де чоловіки, жінки, діти, внутрішньо переміщені особи щодня об’єднуються задля спільної мети і плетуть маскувальні сітки для наших воїнів на передову. Дякую усім, хто в тилу наближає нас до перемоги.
У Львові в Музеї Митрополита Андрея Шептицького відкрилась виставка «Яворівщина ― край родини Шептицьких». Проект реалізував Музей Митрополита Андрея Шептицького спільно з Новояворівський краєзнавчий музей. Тут можна дізнатися якими забавками бавився у дитинстві майбутній Митрополит Андрей, у яке вбрання одягалися його племінниці, як виглядав побут родини та відпочинок.
Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА і Департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОДА, а також Опікунська рада обласного Центру служби крові та сама медична установа запрошують усіх доєднатись до благодійної акції. Упродовж травня кожен донор, який здасть кров у Львівському обласному центрі служби крові, зможе отримати сертифікат на візит до одного з восьми обласних музеїв або театрів, які долучилися до акції.
Львівський обласний центр служби крові працює на вулиці Пекарській, 65, у Львові. Там роблять забір донорської крові з понеділка по п’ятницю, від 8:30 до 13:30.
Більше про акцію читайте за посилання-https://bit.ly/3Lhyx9z
У єдності наша сила. Переможемо.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ