462-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

462-й день війни. Коротко про головне за минулу добу для мешканців району:
▫️Доба минула без сповіщення про повітряну тривогу.
▫️8 268 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️Яворівська громада відправила чергову гуманітарну допомогу для жителів Куп‘янщини. Яворівська міська рада та ГО “Корміл” зібрали цілий тір: продуктів харчування довгого зберігання, засоби гігієни, медикаменти та все необхідне. Дякую керівникам громад та громадським і благодійним організаціям, які не стоять осторонь, а допомагають тим, хто цього потребує.
▫️Релоковані на Львівщину підприємства зможуть отримати грант у розмірі 20 тисяч доларів. Програма створена для підтримки малого та середнього бізнесу, зокрема агробізнесу, який постраждав через війну. Детальніше про програму Mercy Corps http://surl.li/hltsu. За додатковою інформацією щодо участі звертайтесь: +380 (63) 619 72 55 – Тарас; +380 (73) 432 84 40 – Денис; +380 (93) 756 10 85 – Ольга.
▫️Зважаючи на те, що пожежонебезпечний період перебуває в активній фазі, Яворівське районне управління ГУ ДСНС України у Львівській області звертається до громадян з проханням не провокувати пожежі на відкритих територіях та дотримуватися елементарних правил безпеки під час відпочинку на природі. Будьте відповідальними, бережіть себе та своїх рідних.
Разом до перемоги!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ