5 жінок Яворівського району отримали звання «Мати-героїня»

Учора, 10 грудня 2021 року, у райдержадміністрації відбулось нагородження «Матері-героїні» Яворівського району, яких відзначено на державному рівні. Привітали героїнь та вручили заслужені нагороди “Матері-героїні” голова районної державної адміністрації Ярослав Коминський, голова районної ради Микола Романюк, о Тарас та голови територіальних громад і побажали більше хороших та світлих днів у їхньому житті, довголіття, добробуту, родинного тепла та радості від дітей і онуків.
Відповідно до Указу Президента України від 7 травня 2021 №188/2021 «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня», цю державну нагороду сьогодні отримала: пані Наталія з с. Старичі – 7 дітей, Марія м. Новояворівськ – 5 дітей, Ольга с.Рогізно – 5 дітей, Марія с. Коханівка – 5 дітей та Оксана с. Великополе -5 дітей.
Голова райдержадміністрації Ярослав Коминський висловив найщиріші слова подяки «Матерям-Героїням» за те, що подарували своїм дітям життя, навчили любити, творити добро. Побажав жінкам побільше хороших світлих днів у їхньому житті, довголіття, благополуччя, родинного тепла та радості і поваги від дітей.
Голова Яворівської районної ради Микола Романюк подякував «Матерям-Героїням» за їх невтомну працю, недоспані ночі, правильне і гідне виховання своїх дітей та побажав міцного здоров’я, радості, достатку, тепла, пошани від дітей, рідних та близьких.
✅Зазначимо, у Яворівському районі присвоєно почесне звання «Мати-героїня» 10 жінкам. З поважних причин, ще п’ять матерів-героїнь не змогли прибути для нагородження сьогодні, тому, найближчим часом також отримають свої нагороди.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ