501-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

501-й день війни.
Про головне за минулу добу на Яворівщині:
▫️ Сповіщення про повітряну тривогу не приходило.
▫️8 143 особи зареєстрована на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️ Вчора до Львова приїхали Президент України та Прем‘єр-міністр. Очільники церков і релігійних спільнот нашої держави також були тут. Разом з жителями Львівщини молилися за український народ, військо, перемогу і мир.
▫️ Легендарні командири з “Азовсталі” Денис Прокопенко, Святослав Паламар, Сергій Волинський, Олег Хоменко, Денис Шлега разом з Президентом повернулися до України! З поверненням, наші Герої.
▫️ За поданням ГО «Писанка» на сесії Яворівської міської ради було прийняте рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Яворова» Головнокомандуючому ЗСУ генералу Валерію Залужному. Валерій Федорович свого часу служив у легендарній 24 окремій механізованій бригаді, був її начальником штабу і певний час проживав у Яворові.
▫️ У центрі Яворова під відкритим небом мешканці спільно переглянути фільм «Снайпер. Білий ворон» — це повнометражний ігровий фільм від компанії UM-Group. Робота над стрічкою розпочалася 2019 року. Воєнна драма перемогла на 11-му конкурсному відборі Держкіно України.
▫️ У Новояворівській громаді, 12 липня, у День Храмового празнику Петрі і Павла та День міста в концертному залі ПК «Кристал» відбудеться Благодійний концерт «Музи не мовчать!». Усі зібрані кошти під час заходу будуть передані на потреби наших Захисників.
Разом до перемоги

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ