510-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

510-й день війни.
Про головне за минулу добу на Яворівщині:
▫️8 126 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Відбулася пожежа сухої трави та стерні с. Шишоровичі Судововишнянської громади. Закликаю вас, перестаньте палити траву. Будьте свідомі. Рятувальники вкотре нагадують, що спалювання сміття, сухої трави, чагарників та іншої рослинності є ЗАБОРОНЕНЕ, а також карається законом у вигляді ШТРАФУ.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️У районі триває збір озимого ячменю. Станом на сьогодні зібрали понад 40 %. Вже другий тиждень поспіль сільськогосподарські товаровиробники проводять збір врожаю найбільш скоростиглої зернової культури-озимого ячменю. Цьогоріч до збору фермери мають понад 2700 га засіяних, що на 600 га більше ніж минулого року: http://surl.li/jehlb
▫️6 тисяч гривень зібрали у Шегинівській громаді під час благодійного турніру з футболу «Разом до перемоги», який відбувся на спортивному майданчику Гусаківського НВК: http://surl.li/jeetu.
▫️Ваучер на навчання: які професії та спеціальності обирають на Львівщині: http://surl.li/jeetp.
▫️У Івано-Франківській громаді відбувся сімейний турнір з футболу. У Зелеві панував справжній спортивний настрій. Позмагатися на футбольному полі мали нагоду не тільки діточки, а й їх батьки: http://surl.li/jeeuy
▫️Рятувальники Яворівщини нагадують основні правила безпеки на воді. Будьте дуже обережні під час відпочинку на воді, щоб він був для Вас і Ваших дітей безпечним, весь час суворо дотримуйтеся порад рятувальників! Про основні правила безпеки, яких необхідно дотримуватись на воді за посиланням: http://surl.li/jeewb.
Разом переможемо.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ