Нашої допомоги потребує жінка з Новояворівська !!!

Нашої допомоги потребує Пастух Наталія Олександрівна 52 роки. Вже майже 3 роки як її життя змінилося і жінка прикута до ліжка, лежача!!!
Спочатку відчула дуже болі в спині ,таким приступом і потрапила у лікарню де їй сказали ,що в хребті утворився гній,що таке дуже рідко зустрічається,і ніхто не каже з чого . Можливо це зв’язано із цукровим діабетом,який є в жінки.
Тоді почали оперувати ,і так 3 важкі операції на хребет і довготривале лікування у Львові,а також пішла анемія, переливання крові…
В неї абсцес, через це потребується довгого лікування,рана і місце інфікування все збільшуються,вже і зачищали і зашивати рану,але напевно тому,що є супутнє захворювання, рана не гоїться.
Знову потрібно зачищати,і зашивати.
Напевно вже і з цього підвищується висока температура,останнім часом кожен день до 38.
Жінка потребує постійного догляду і її чоловік (пенсіонер)постійно біля неї,бо кожні 3-4год.потрібно колоти сильні знеболюючі,бо дуже сильні болі. Настільки відчуває біль,що доторкнутися до ніг рукою,це вже для неї біль.
Наразі вона потребує госпіталізації,щоб їй зачистили рану,і цю рану,яка велика зашити, також провести антибіотикотерапію,а ще знову анемія.
Зараз найголовніше щоб жінку госпіталізували,зробити все щоб погасити інфекцію а вже потім вирішити ,чи робити ще одну операцію,щоб могла вона ходити,це вже скаже лікар,які подальші кроки цього будуть.
А на все це потрібні кошти,яких в сім’ї немає.
Дійсно, вчора я особисто відвідала хвору жінку, перевірила всю інформацію, зібрала всі документи і прошу вас разом з усім фондом.
Насправді дуже важко дивитись коли ще жінка, яка може ходити і радіти життю прикута до ліжка ,і так тяжко мучиться,і все заключається в тому що вже немає грошей,щоб навіть щось думати,про лікування..

Долучитися можна за номером картки:
ПриватБанк
4731 2191 2106 6751
Пастух Наталя Олександрівна

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ