513-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

513-й день війни.
▫️Про головне за минулу добу на Яворівщині:
▫️Два рази мали сповіщення про повітряну тривогу. Дякувати Богу та ЗСУ на всіх фронтах доба минула спокійно.
▫️8 123 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️В приміщенні військової адміністрації відбувся навчальний семінар із розпорядниками бюджетних коштів Яворівського району та уповноваженими з питань публічних закупівель закладів освіти, культури та охорони здоров’я щодо проблемних питань у публічних закупівлях в умовах воєнного стану: http://surl.li/jhgsx
▫️Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ» продовжує надавати безкоштовну допомогу ВПО у Яворівському районі. Вчора в консультативно-координаційному центрі при військовій адміністрації 85 осіб з числа внутрішньо переміщених осіб з категорії багатодітні сім’ї та особи з інвалідністю I групи отримали гуманітарну допомогу, а саме продуктові набори та засоби гігієни. Крім цього, 15 осіб отримали психологічну допомогу та дві – юридичну: http://surl.li/jhgtr.
▫️В Яворівській ВА відбулася нарада щодо аналізу державного фінансового аудиту бюджету Івано – Франківської селищної ради. Під час наради було акцентовано увагу на питаннях дотримання режиму економії, ефективному використанні бюджетних коштів та наголошено на проблемних питаннях, що виникають на всіх етапах бюджетного процесу: http://surl.li/jhguu.
▫️Яворівська громада позбувається слідів радянщини. Першим етапом стало перейменування вулиць, яке триває й досі. Наступний етап – повалення пам‘ятників радянської спадщини. За розпорядженням Львівської обласної державної адміністрації та враховуючи Закон України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного тоталітарного режимів в Україні», вже знесли радянські пам‘ятники у Немирові, Нагачеві, Грушеві, Дрогомишлі та Яворові.
Разом переможемо.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ