517-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

517-й день війни.
Про головне за минулу добу на Яворівщині:
▫️8 124 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️У селі Завадів відкрили оновлений сільський стадіон. Спільними зусиллями мешканців села, місцевої футбольної команди, меценатів та за сприяння Яворівської міської ради було проведено рекультивацію стадіону з оновленням газону футбольного покриття та проведено благоустрій території:http://surl.li/jkosf.
▫️Судововишнянська міська рада повідомляє мешканців громади, про проведення актуалізації даних у реєстрі територіальної громади в ЦНАП Судововишнянської міської ради та старостинських округах, в яких зареєстроване ваше місце проживання. Це необхідно для швидкого та зручного отримання послуг у застосунку ДІЯ та будь-якому ЦНАПі на території України: http://surl.li/jkoup.
▫️Днями мешканці села Молошковичі Новояворівської громади зібрали понад 50 тисяч гривень для ЗСУ під час благодійного ярмарку: http://surl.li/jkoyk.
▫️У цю неділю настоятель Храму святих апостолів Петра і Павла у Новояворівську отець Андрій Рак освятив придбану нещодавно вантажівку IVECO для ЗСУ. Збір на автомобіль організував БФ Яворівщина для воїнів Яворівської ТрО.
Разом до перемоги.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ