527-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

527-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️8 103 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️На Яворівщині діти продовжують наближати перемогу України. Кожен допомагає як може, хтось приносить свої заощадження волонтерам для підтримки військових, інші плетуть вироби власноруч і продають на підтримку ЗСУ. Дехто співає центром міста та дарує радість мешканцям, організовують благодійні ярмарки, де продають різні домашні смаколики. Юні волонтери творять нову історію своєї країни та роблять свій внесок у перемогу України. Пишаємось нашою молоддю. Дякуємо батькам за справжніх патріотів: http://surl.li/jtdlf.
▫️Начальником Львівської обласної державної адміністрації погоджено 10 млн. грн. на капітальний ремонт дороги в центральній частині міста Судова Вишня. Через місто прямують усі маршрутні автобуси в напрямку ПП Шегині – Медика: http://surl.li/jtdnm.
▫️У межах програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини на Львівщині проходить низка екологічних навчальних заходів для підприємців з 5 громад-партнерів — Рава-Руська, Жовківська, Куликівська, Добросинсько-Магерівська та Новояворівська. І вже цього місяця в місті Новояворівськ відбудеться третій для області тренінг на тему «Виробництво і торгівля екологічно чистими предметами зберігання». Реєстрація вже відкрита й триватиме до 14 серпня, переходьте за посиланням: https://forms.gle/SmaRKrxvECvzZi4G6
▫️Від 1 серпня стартувала чергова хвиля подачі заяв за грантовою програмою для переробних підприємств «Новий рівень». Детальніше із внесеними змінами до Порядку можна ознайомитись за посиланням http://surl.li/jtdkk.
▫️Вчителів Львівщини запрошують на навчання від ЮНІСЕФ. Дистанційний курс «Використання змішаного навчання в процесі викладання шкільних предметів»: навчання проводить Центр інноваційних освітніх технологій НУ ЛП. Тривалість курсу – 30 годин. Дистанційно на платформі. Початок навчання – серпень 2023 року. Реєстрація до 14 серпня 2023 року: https://bit.ly/3qisqvl. Курс для вчителів «Штучний інтелект (АІ)» Формат навчання: онлайн (4 заняття по 2 астрономічні години та 22 години самостійної роботи над проєктом). Тривалість: три місяці (з 10 серпня 2023 р. до 31 жовтня 2024 р.) Реєстрація до 8 серпня 2023 року: https://bit.ly/3KmeDdY.
Дякую всім за роботу та відповідальність. Разом – ми сила.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ