533-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

533-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️П’ять раз мали сповіщення про повітряну тривогу. Дякувати Богу та ЗСУ на всіх фронтах у районі все спокійно.
▫️8 073 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️ У Яворівській поліклініці новий апарат УЗД. На черговій сесії Яворівської міської ради виділили кошти на придбання сучасного УЗД апарату, який може показувати зображення у 3d і 4d вимірах. Це перший такий апарат в державних медичних закладах Яворівського району! І вже зараз він використовується для якісних і точних обстежень розвитку дитини в утробі, діагностики захворювань щитовидної залози, внутрішніх органів та навіть в онкодослідженнях.
▫️На Яворівщині відбулася зустріч щодо вирішення питань працевлаштування ВПО та цивільного населення: http://surl.li/jxszn.
▫️Триває «наздоганяюча вакцинація» дітей проти кору, паротиту та краснухи. Напередодні навчального року батьків закликають перевірити вакцинальний статус своїх дітей і надолужити пропущені щеплення. Адже одна дитина, яка захворіла на кір, може інфікувати 7-9 дітей, які не мають імунітету. А під час війни імовірність спалаху багатьох інфекційних захворювань зростає: http://surl.li/jxtat.
▫️Триває процес формування пулу кандидатів до участі у пілотному проєкті Мінветеранів з започаткування інституту помічника ветерана. Вже майже 340 осіб виявили бажання практично долучитися до цієї ініціативи, а у 32 громадах завершується другий етап відбору кандидатів. Це стадія співбесід за участі спеціально створених комісій у чотирьох регіонах, які стали майданчиками для проведення експерименту. Докладніше про умови участі у проєкті та загалом його мету започаткування можна довідатися за посиланням https://mva.gov.ua/ua/pomichnik-veterana/opis-proyektu.
▫️БФ Прем’єр Уржанс надав чергову допомогу сім’ям з числа ВПО, які проживають у Яворівському районі. Відтак люди отримали безкоштовно медичну допомогу, ліки та психологічну допомогу: http://surl.li/jxuer.
Разом до перемоги!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ