541-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

541-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️Чотири рази приходило сповіщення про повітряну тривогу. Наполегливо закликаю не нехтувати правилами безпеки під час повітряної тривоги!
▫️8070 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️На Яворівщині стартує соціальний проєкт для людей старшого віку та осіб з інвалідністю, який реалізували на Львівщині. Як повідомив очільник області Максим Козицький ініціатива має на меті проаналізувати їхні потреби в пілотних районах області. Якщо ви хочете долучитись до опитування людей старшого віку, заповнюйте анкету https://forms.gle/TQjhwQyeQYpNRSTX7. Щоб отримати допомогу в Координаційний центр при ЛОВА, заповніть анкету https://forms.gle/XWEre8Qw6oxGWNPt9 або зателефонуйте на гарячу лінію області за номером: 112.
▫️25 дітей пільгових категорій з Івано-Франківської громади відпочивають у санаторії “Водограй” у місті Косів: Путівки до ПЗОВ «Водограй» м. Косів придбані Центром надання соціальних послуг за кошти з селищного бюджету. На дітей чекають цікаві екскурсії, різноманітні конкурси та вікторини, туристичні походи: http://surl.li/kerpi.
▫️У Новояворівську відбулася зустріч родин зниклих безвісти і полонених військовослужбовців з представниками Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими. Попередньо родини спілкувалися з
представниками Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні: http://surl.li/kerqz.
▫️Івано-Франківську районну лікарню обгородять. Як повідомляють у селищній раді станом на сьогодні проведено низку ремонтних робіт, що покращило зовнішній вигляд території: зручні під’їзні шляхи для машини екстреної медичної допомоги, також створюються зони відпочинку для пацієнтів лікарні та безпечних умов пересування відвідувачів й персоналу, облаштовуються тротуарні доріжки та планується озеленення території. Також на території лікарні планується будівництво реабілітаційного центру для військових та хоспіс для літніх людей: http://surl.li/kerrw.
▫️В Україні триває пожежонебезпечний період. Будь-яке необережне поводження з вогнем (недопалок, викинутий у лісі, парку, або ж із вікна авто) може спричинити масштабну пожежу. Бережіть рідну землю!
Разом до перемоги!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ