547-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

547-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️8041 особа зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️ В День Державного прапора України військові 24 ОМБр імені короля Данила спільно з представниками Торецького відділення Національної поліції в Донецькій області встановили прапор України поблизу Горлівки. Дякуємо воїни: http://surl.li/kjzth.
▫️У Музеї-садибі Осипа Маковея міста Яворова вшанували пам’ять видатного земляка Яворового краю Осипа Маковея, з нагоди 156-річниці від дня народження: http://surl.li/kjkpp.
▫️ Яворівщина відзначила День Державного Прапора України. Біля пам’ятника Героїв Небесної Сотні та загиблих учасників АТО традиційно провели урочисту церемонію підняття Державного Прапора України. Право підняти прапор надано військовослужбовцям королівської 24 ОМБр імені короля Данила, які мужньо захищають нашу землю та показують ворогу хто тут господар: http://surl.li/kjzqx.
▫️ У Яворові продовжують влаштування тротуарів. Вздовж вулиці Січових Стрільців і до нового світлофора влаштовуються тротуари. Тепер дорога до цвинтаря стане безпечнішою для усіх учасників дорожнього руху. Згодом на ділянці світлофора з’явиться розмітка пішохідних переходів: http://surl.li/kjzrl.
▫️ У місті Новояворівську оновили дорожню розмітку. Горизонтальну розмітку нанесено на центральну частину дороги по вулицях Т.Шевченка, С.Бандери, І.Франка, Шептицького, 50-ліття УПА. В місцях, де є найбільш інтенсивний рух транспорту та пішоходів, пішохідний перехід виконано холодним пластиком. Це інноваційний і зносостійкий матеріал, що забезпечує кращу видимість і безпеку на дорогах: http://surl.li/kjzrs.
Разом до перемоги!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ