548-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

548-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️Один раз мали сповіщення про повітряну тривогу.
▫️8047 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️На Яворівщині відзначили День Незалежності України. На центральній площі міста Яворова спільно з родинам Героїв України, священнослужителями, військовими, волонтерами, медиками, мешканцями району та керівниками влади всіх рівнів виконали гімн України, вшанували пам’ять Героїв, які віддали життя за Батьківщину та молилися за мир і перемогу на нашій рідній землі: http://surl.li/kkwcl.
▫️У зв’язку з виконанням філією Новояворівські електромережі поточних ремонтів трансформаторних. 29 серпня 2023 року з 9.00 і до 16.00 год буде вимкнено світло в будинках м. Новояворівська: http://surl.li/kkwed.
▫️Яворівчанки Уляник Христина та Жила Яна показали вражаючі досягнення на Чемпіонаті світу з пауерліфтингу, який відбувся у місті Клуж-Напока. Уляник Христина заслужено стала срібною призеркою змагань, своєю неймовірною силою та вольовими якостями залишивши за спиною багатьох конкуренток. Її відданість тренуванням та цілеспрямованість дозволили їй здолати численні труднощі та здійснити неймовірний зліт до срібного п’єдесталу. Жила Яна, яка вперше спробувала себе на міжнародних змаганнях і посіла 4 місце, показала вражаючі досягнення та залишила по собі яскравий слід у світі пауерліфтингу. Вітаємо спортсменок та бажаємо успіхів: http://surl.li/kkwiq.
Переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ