Санаторій у Немирові ліквідовують?

Депутати Яворівської районної ради виступили з ініціативою щодо розширення паліативного відділення Немирівської лікарні. Про це йдеться на сторінці у Facebook заступника голови Яворівської районної ради Володимира Мацелюха.

“Так ось, нас почули у Львові. Тільки є одне “але”: або ми зле писали, або там недобре читали. Бо те, що ми бачимо зараз можна виправдати хіба непорозумінням.

У березні цього року Львівський протитуберкульозний санаторій ліквідували і як відділ приєднали до Центру легеневого здоров’я у Львові. Розвиватися події після звернення депутатів могли б по двох сценаріях:
✅ повноцінно установа запрацювала б як відділ.
✅ передали б приміщення з майном на баланс Немирівської лікарні під розширення паліативу.

⚡️Але тут з’явився третій варіант розвитку подій — машини, які забирають все обладнання і умеблювання, очевидно, до Львова.

?Тобто ситуація виглядає так: поступово вивозимо все, що вивозиться, відкручуємо все, що відкручується, знімаємо все, що знімається і розгромлене приміщення віддаємо на баланс району. А ви вже робіть собі, що хочете. Ви просили — ми передали. А як вам так не підходить — ми просто продаємо санаторій разом з величезною територією.

Львівська обласна державна адміністрація та ЛОР — прошу прокоментувати ситуацію”, – йдеться у дописі.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ