558-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

558-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️8059 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️Аматорський веломарафон на підтримку ЗСУ відбувся на Яворівщині. Учасники аматорського заїзду подолали маршрут від центральної площі в м.Яворові до амбулаторії у с.Нагачів. Серед учасників був Чемпіон світу — український парабіатлоніст та паралижник Павло Баль. Захід був благодійним, адже під час змагань проводився збір коштів на підтримку наших військових! Спільно зі своїми заступниками також долучились до спортивного заходу та ініціативи підтримки наших воїнів: http://surl.li/ktpao.
▫️Продовжує мандрівку Яворівщиною в постійній рубриці “Спадщина сторінками минулого”. Пам’ятка місцевого значення Церкви Успіння Пресвятої Богородиці у с. Ятвяги Мостиської громади, яка цього року відзначила 100-річчя: http://surl.li/ktozp.
▫️12 000 грн задонатили жителі села Радохінці Шегинівської громади на потреби ЗСУ. Працівники культури громади надалі продовжують організовувати благодійні концерти в підтримку нашої армії. Вчора в Народному домі с.Радохінці відбувся 29 благодійний концерт “Нескорені”. Свою концертну програму глядачам дарували творчі колективи Народних домів сіл: Радохінці, Гусаків, Поповичі, Гориславичі, Золотковичі. Всі зібрані кошти організатори заходу передали пані Ірині, матері воїна Долика Олега, уродженця с.Радохінці на потреби ЗСУ: http://surl.li/ktpci.
▫️Працівники Відділ культури, туризму, молоді та спорту Яворівської міської ради на запрошення Gmina Lubaczów взяли участь у традиційних щорічних обжинках у Польщі з метою популяризації українських звичаїв та традицій: http://surl.li/ktpfk.
Разом до перемоги.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ