Концерт Наталі Самсонової в Яворові

15 жовтня 2017року, о 17:00 год., в Народному Домі міста Яворів відбудеться концерт Наталі Самсонової «Борцям за волю України».
Довідка
Самсонова Наталя Володимирівна – співачка, поетеса, композитор. Розпочала активну концертну діяльність у 1990 р., коли у складі групи “Львів’яни” (солістка) стала лауреатом 3-ї премії Всесоюзного фестивалю польської пісні у м.Вітебську.
1991р – гран-прі фестивалю “Тарас Бульба”;
1994р – лауреат фестивалю “Мелодія-94”, диплом фестивалю “Пісенний вернісаж”;
1995р – гран-прі фестивалю “Пан + пані”;
1996 р. – лауреат фестивалю “Пісенний вернісаж”.
Неодноразово на запрошення оргкомітетів була членом журі фестива-лів “Тарас Бульба”, “Надія”, “Євпаторія-95”. До 1999 р. була учасницею щоденних музичних програм на телевізійних каналах України, давала сольні концерти у супроводі балету “Життя”. Приймала участь у спільних концертах з Таїсією Повалій, Олександром Пономарьовим, Віктором Павліком, Ані Лорак, Лері Він, Гарі Кричевським, Русланою Лижичко, Дмитром Гнатюком, Василем Зінкевичем та ін.
Випустила 3 аудіокасети: “Біле і чорне”, “Прозріння”, “Козирна дама”.
У 1999 р. на запрошення української діаспори виїхала працювати по контракту до Австралії. Працювала спільні концерти з австралійською поп-зіркою Ванессою Амароссі.
Після повернення в Україну у 2003 р. випустила CD “Жіноче щастя” (пісні на слова Н.Самсонової), “Правда” (пісні Олександра Шевченка).
000634_natalya_samsonova

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ