563-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

563-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️8026 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.

▫️У Новояворівську відкрили спортивний зал з настільного тенісу. Розмістили його на території Льодової арени. Відтак новий спортивний об’єкт відповідає сучасним вимогам та стане потужним плацдармом для розвитку настільного тенісу у місті. Зал забезпечений новим сучасним обладнанням. Тут розміщено сім столів для настільного тенісу, є зручні роздягалки, вбиральні, душові та туалети. Важливо те, що вже з понеділка при ДЮСШ “Янтар” будуть створенні секції, де формуватимуть групи для дітей військовослужбовців України ,які будуть займатись на базі новоствореного спортивного простору при Льодовій арені. Це діти чиїх батьки захищають нашу незалежність та свободу, ветеранів війни, полонених військовослужбовці та діти тих, хто віддав життя за Україну: http://surl.li/kxous.

▫️На Яворівщині внутрішньо переміщені особи продовжують отримувати безкоштовну допомогу. В Офісі підтримки цивільного населення при Яворівській ВА Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ» передав чергову гуманітарну допомогу для дітей з числа внутрішньо переміщених. Відтак 17 дітей 1-3 класів отримали від благодійної організації: ранці, рюкзаки та канцелярське приладдя. Також менеджером офісу було організовано екскурсію на підприємство «Фуджікура» для тимчасово переселених осіб, що проживають на території району. Мета цієї екскурсії напрацювання механізмів працевлаштування переселенців. Нагадаємо, офіс працює з понеділка по п’ятницю з 09.00-17.00 у “Будинку воїна” в центрі міста Яворів за адресою вул. Шашкевича, 1 А. Контактний номер телефону: 0674710344: http://surl.li/kxovs.

▫️ На Львівщині відбудеться масштабна екологічна акція «Всесвітній день прибирання 2023»: як долучитися. Львівська область разом з мільйонами учасників зі 191 країни світу бере участь у «World Cleanup Day». Всесвітній день прибирання відбудеться під гаслом: «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!».
Стартує акція 16 вересня о 10:00 у Львові, однак задля безпеки адресу учасникам повідомлять після реєстрації. Щоб дізнатись більше інформації, пишіть-https://www.instagram.com/letsdoitukraine_lviv/

. Деталі та інструкції в новинах на сайті????????www.letsdoitukraine.org
▫️Куди піти у Яворівському районі на вихідні: перелік подій у розрізі громад за посиланням – http://surl.li/kxowk.

Разом переможемо.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ