589-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

589-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️7956 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️У Прилбичах завершено ремонт амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Тут зробили внутрішні ремонтні роботи приміщень, закупили нові меблі. Амбулаторія обслуговує близько 3 тисячі мешканців сіл Прилбичі та Мужиловичі. У 2021 році за кошти місцевого бюджету тут повністю оновили зовнішній вигляд закладу (утеплення фасаду, ремонт даху, благоустрій території): http://surl.li/luyqt.
▫️В Офісі підтримки цивільних та військового населення відбувся круглий стіл для людей старшого віку з нагоди Міжнародного Дня людей похилого віку. Організували захід менеджер офісу Алла Жмурко та Громадська організація “Старенькі”. Участь у зустрічі взяли 30 людей. Для учасників була цікава і пізнавальна програма: руханка, ігри, лекція на християнську тематику. Наступна зустріч відбудеться вже наступного тижня, у вівторок о 11.00 год в офісі підтримки: http://surl.li/luyrq.
▫️Львівська обласна державна адміністрація тепер у WhatsApp. Підписуйтесь та стежте за оновленнями тут –
https://whatsapp.com/channel/0029Va6A7dD90x2yGiUqWl0R.
▫️У Яворові по вулиці Святоюрській тривають ремонтні роботи. Зараз там розривають канави для прокладання труб ливневої каналізації. Через відсутність ливневої каналізації дороги та подвір’я яворівчан затоплювало. У зв’язку із цим рух вулицею досі є ускладненим: http://surl.li/luytf.
▫️З 15 жовтня ще 10 населених пунктів України отримають залізничне сполучення з Варшавою та Любліном. За інформацією начальника Львівської ОВА Максима Козицького уже з 15 жовтня після 18 років перерви між Львовом та Варшавою почнуть курсувати поїзди. Маршрут організують через станцію Рава-Руська. Крім того, відновлюємо роботу залізничного пункту пропуску у цьому місті, який не працював понад 20 років. А це відкриває нові можливості для розвитку нашої міжнародної мережі: http://surl.li/luyqc.
Разом переможемо.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ