621-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

621-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▪️7886 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▪️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▪️Продовжив мандрівку Яворівщиною в постійній рубриці “Спадщина сторінками минулого”. Об’єкт культурної спадщини – Костел св. Архангела Михаїла у м. Мостиська 1900 року: http://surl.li/mwmpg.
▪️У Ясниськах освятили памʼятник на могилі оборонця України Мирона Єзерського. Мирон понад усе любив Україну і до останнього подиху боровся за її волю. Вшанувати пам’ять загиблого Героя прийшли рідні, друзі, представники влади та небайдужі мешканці громади. Від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного Мирон Єзерський посмертно отримав орден «Хрест Хоробрих» за героїчний вчинок. Нагороду вручили сину Денису та дружині Вікторії: http://surl.li/mwmte.
▪️1 млн 300 тис грн зібрали на дрони для 24 ОМБр імені короля Данила на благодійному аукціоні, який організували група компаній Kormil та Яворівська міська рада в межах Благодійний проєкт “Пташки Перемоги”-http://surl.li/mwmqd.
▪️Працівники культури Шегинівської громади зібрали 15 тисяч гривень для ЗСУ під час чергового благодійного концерт-http://surl.li/mwmuf.
Разом ми непереможні.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ