672-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

672-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️Мали одне сповіщення про повітряну тривогу.
▫️У Новояворівську попрощалися з загиблим Героєм Євгеном Макалом.
▫️7770 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▫️У Новояворівську в Офісі підтримки при Координаційний центр при ЛОВА проведуть психологічні заняття для дітей та підлітків.Навчання безкоштовні. Аби зареєструватися на заняття, необхідно заповнити анкету за QR-кодом. Детальніше – http://surl.li/oqkje
.
▫️У Яворівському районі люди у потребі можуть безкоштовно отримати різні види допомоги. Зареєструватись на всі послуги або стати партнером центру можна за посиланням: https://linktr.ee/coordination.centers.lviv
. Гаряча лінія Львівської області: 032 25 96 031. Електронна адреса для співпраці у цьому напрямі: medpsysocial.aid@gmail.com. Адреси КЦ у районі: Яворів – вул. Шептицького, 1а, 0674710344. Новояворівськ – вул. Січових Стрільців, 4, 0674710630. Графік роботи центрів: з понеділка по п’ятницю, 10:00-17:00 год.
▫️”Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги”. Наймасштабніші учнівські змагання країни на низькому старті! Реєструй свою шкільну команду до 1 лютого та гідно представ свою школу/громаду/місто/область! scl.gov.ua.
▫️Працівники Відділ культури, туризму, молоді та спорту Яворівської міської ради запрошує на захід “Різдво у Соколі” – різдвяна феєрія від творчих колективів громади. Сьогодні початок о 16:00 год. Де: Культурно-мистецький центр “Сокіл” (м. Яворів, вул. І. Франка, 10)
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ