677-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

677-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️Мали п’ять раз сповіщення про повітряну тривогу. За інформацією начальника Львівської ОВА Максима Козицького під час повітряної тривоги зафіксували падіння уламків «шахеда» у Дублянах.
▫️7765 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▫️ У Новояворівській громаді вже традиційно відбувся Різдвяний фестиваль коляди “РІЗДВЯНІ ЗУСТРІЧІ”. Фестиваль відбувся в селі Бердихів з метою збереження та популяризації українських колядок, а також для об’єднання творчих колективів громади. У програмі фестивалю були виступи хорів, вокальних ансамблів, інструментальних колективів, а також верпет.
▫️Працівники культури Яворівської громади молились за мир в Україні спільно із Блаженнішим Святославом у Києвіі. На прощання працівники культур подарували Блаженнішому Святославу Яворівський пиріг, як один із символів Яворового краю. Також з гучною колядою та щирими побажаннями працівники культури громади на чолі з начальником завітали до організацій міста Яворова Прославляючи Ісуса Христа.
Дякую усім, хто працював та продовжує працювати задля перемоги. Дякуємо ЗСУ за мужність та героїчну боротьбу. Підтримуємо один одного, бо в єдності наша сила. Разом вистоїмо все. Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ