682-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

682-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️7740 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▫️Сьогодні – Водохреще. Коротке нагадування від очільника області Максима Козицького: занурюватися в ополонку у цей день – не наша традиція. Українська – піти до церкви або до водойми, де освячують воду організовано, помолитися за близьких і за тих, дякуючи кому Україна стоїть, набрати освяченої води й вживати та зберігати її вдома як велику святиню.
▫️ У Яворові вшанували памʼять Героїв УПА, юних борців за волю – Михайла Вархоляка та Гната Саса. Напередодні роковин трагічної смерті повстанців УПА, Яворівська громада вшанувала їхню памʼять спільною панахидою.
▫️ Військовослужбовці 24 ОМБр імені короля Данила отримали новий транспорт для виконання завдань. Фонд MK Foundation, команда розробників гри S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl спільно з кіберспортивною командою Natus Vincere передали сім мікроавтобусів під задачі наших бійців.
▫️ Міністерство молоді та спорту України запрошує до участі в конкурсі громадські організації, які хочуть робити круті проєкти з патріотичного виховання. Щоб подати заявку, перейдіть за цим посиланням:
https://bit.ly/3S3U9en
.Термін подачі до 23:00, 5 лютого 2024 року. Контактні дані: 0442466235; 0442487481.
▫️ Рятувальники Яворівського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області закликають бути вкрай обережними, дбати про належний протипожежний стан власних помешкань, бути відповідальними та наполегливо дотримуватись рекомендацій правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
▫️Молодь села Прилбичі наколядувала на потреби ЗСУ близько 100 тисяч гривень. Дякуємо за добрі справи. Пишаємось кожним!
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ