697-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

697-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️Мали одне сповіщення про повітряну тривогу. Небезпека не справдилася.
▫️7716 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▫️ 37 голосів «За», 0 – «Проти». Сенат штату Каліфорнія підтримав встановлення побратимських відносин зі Львівщиною!«Резолюція сприятиме взаємовигідним освітнім, економічним і культурним обмінам між нашою областю та штатом Каліфорнія», – відзначив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.
▫️20 січня, на лижних трасах відбулась Першість дитячо-юнацької спортивної школи «Янтар» з лижних перегонів.
У змаганнях взяли участь юнаки та дівчата від 9 до 16 років: https://www.facebook.com/share/p/jeQwshLjTsXyBa7f/?mibextid=I6gGtw.
▫️25 січня у Івано-Франківській громаді відбудеться візит вакцинального автобуса з виїздом мобільної бригади з питань вивчення та коригування імунного статусу населення. В першу чергу декретованих груп населення з метою попередження випадків та спалахів інфекційних захворювань. Вакцина безкоштовна. Захід буде проводитись у селі Карачинів біля приміщення лікарської амбулаторії з 10.00 до 12.00 год та з 12 00 до 14 00 год біля приміщення сільської ради в селі Вороців. Також буде проводитися безкоштовно для бажаючих вимірювання артеріального тиску, рівня цукру в крові, визначення маси тіла і зросту з наступним визначенням індексу маси тіла.
▫️Відбувся благодійний турнір з міні-футболу «Кубок міського голови міста Новояворівськ»-2024, на якому були зібрані кошти у сумі 7 тисяч гривень на потреби ЗСУ. Ця сума буде спрямована на покупку автомобіля для підрозділу місцевого захисника з 80 ДШБ: https://www.facebook.com/share/p/kkvWZnZA3LU1HM4Q/?mibextid=I6gGtw.
▫️ Працівники культури КЗ” Центр культурних послуг” Шегинівської сільської ради передали волонтерам 20 тисяч гривень для закупівлі необхідних речей на фронт для захисників. Дякуємо кожному за свідому позицію та добрі серця.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ