715-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

715-й день війни. Про важливе з життя Яворівського району за добу
▫️7666 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▫️На Львівщині в одному зі сіл виявили уламки ракети, яка не здетонувала. Про це повідомив очільник області Максим Козицький. Це та ракета, яку вчора під час повітряної тривоги підбили Сили ППО. Нагадування, якщо вам трапилася подібна «знахідка», у жодному разі не підходьте до неї, а тим паче – не торкайтесь. Уламки можуть бути смертельно небезпечними. У таких випадках негайно телефонуйте у поліцію за номером 102».
▫️Випускники і працівники Львівського медичного фахового коледжу післядипломної освіти подарували захисникам із 24 ОМБр імені короля Данила 10 FPV-дронів.У межах Благодійний проєкт “Пташки Перемоги” їх оперативно доправлять на передову: http://surl.li/qgkoj
.
▫️Норвезька організація у справах біженців надала чергову юридичну допомогу у Будинку паломника місці тимчасового проживання для ВПО у селі Страдч. Нагадаю, при Яворівській ВА працює Офіс підтримки цивільного населення (“Будинок воїна”) в центрі міста Яворів за адресоюі Шашкевича, 1А. Графік роботи: понеділок-п’ятниця з 09.00 год до 17.00 год. Контактний номер телефону: 0674710344.
▫️Юні сопілкарі з Яворівської громади заколядували 22550 гривень на виробництво глушилок проти ворожих дронів. Дякую діточкам за свідомий вибір та добрі справи. Нехай Милосердний Господь благословить вас на щасливе життям під мирним небом!
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ