727-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

727-й день війни. Про важливе з життя Яворівського району за добу.
▫️Приходило одне сповіщення про повітряну тривогу.
▫️7658 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️Відділення відновного лікування в Немирові запрошує мешканців громади на лікування та реабілітацію! Лікування посттравматичних станів, неврологічних захворювань та захворювань опорно-рухової системи за допомогою сучасного медичного обладнання! Для учасників бойових дій та інвалідів різних груп – послуги БЕЗКОШТОВНІ! Курс лікування – 2 тижні, куди входить триразове харчування, проживання та реабілітація. Детальніша інформація за вказаними номерами: 380 (97) 120 84 98 – Потупа Ярослав Іванович. 380 (97) 164 54 39 – Хлян Тетяна Федорівна.
▫️У Судововишнянській міській лікарні відремонтовано дах. Даний проєкт вдалося реалізувати за кошти, які надала Новояворівська міська рада: http://surl.li/qrtsd.
▫️З початку року кількість пожеж у житлових приміщеннях вже сягає 3675 випадків. Щоби захистити своє життя та майно, рятувальники Яворівщини закликають дбати про наявність вогнегасника вдома. Обирайте, зважаючи на площу приміщення та будівельних матеріалів у вашій оселі. Бережіть себе та своїх рідних: http://surl.li/qrfqz.
▫️Понад тисячу осіб працевлаштувала служба зайнятості у січні. Чисельність зареєстрованих безробітних, котрі станом на 1 лютого 2024 року користувалися послугами Львівського обласного центру зайнятості з метою працевлаштування, становила 4274 особи, з них 2100 отримували допомогу з безробіття. Консультації з питань працевлаштування або професійного навчання можна отримати за тел.: (032) 23 23 490, +380966825183, на офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://t.me/DCZ_Lviv) або у підрозділах ЛОЦЗ (контакти – за посиланням http://surl.li/jpvpt).
▫️Графік візитів організацій-партнерів до координаційних офісів Яворівщини цього тижня 20.02-23.02 за посиланням: http://surl.li/qrftt. Зареєструватися попередньо на всі послуги Координаційного офісу можна заповнивши анкету: https://forms.gle/HUjxTNvY7JBFnmfP9
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ