763-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

763-й день війни. Про важливе для мешканців Яворівського району за добу.
▫️Новояворівська громада провела в останню дорогу Захисника Залуського Михайла. Вічна пам’ять Герою.
▫️Дякуємо Збірній Україні за перемогу і вихід на Євро. Пишаємось!
▫️Виникла пожежа сухої трави у с. Воля Старицька.
▫️7542 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️Інтелектуали Яворівської громади завоювали 3 медалі у шашковому турнірі. Минулих вихідних у Городку проходив турнір пам’яті Сергія Лопатнюка. Громаду представляли дві дитячі команди та 8 гравців у дорослому протистоянні. Вітаємо переможців з чудовими результатами: http://surl.li/ryyjj.
▫️Завершився мотиваційний курс «Школа підприємництва» у м.Новояворівськ, що відбувся в рамках спільного проєкту Львівської торгово-промислової палати та Жіночої Ділової Палати України. http://surl.li/ryyjy.
▫️Системою Безоплатної правничої допомоги у співпраці з Департаментом юридичного забезпечення Міністерства оборони України розроблено збірку для військовослужбовців та членів їх сімей. До збірки увійшли зразки рапортів, заяв, корисні поради та роз’яснення правових механізмів комунікації військовослужбовців/виць з командуванням. Звертайтеся до контакт-центру системи безоплатної правничої допомоги 0800213103 або до бюро правничої допомоги. Усі контакти та сервіси системи БПД за посиланням у коментарях. Збірка рапортів, заяв та порад для військових доступна за посиланням: https://bit.ly/3Vyb3UH.
▫️Безкоштовні медичні послуги реабілітації для ветеранів та ветеранок. Безоплатно скористатися ними можна у медзакладах, у яких є договір із НСЗУ. Щоб пройти реабілітації спершу необхідно отримати направлення від свого сімейного лікаря. Перевірити, чи має лікарня договір із НСЗУ Національна служба здоров’я України можна за покликанням: https://edata.e-health.gov.ua/e-data/dashboard/pmg-contracts. Або за номером телефону контакт-центру НСЗУ – 16-77.
▫️Патріарший Паломницький Центр УГКЦ розпочинаємо проєкт реабілітації для військових (колишніх полонених, ветеранів, діючих військових з втратою здоров’я) та їх родин зі всієї України. Проєкт спрямований на зміцнення родинних звʼязків, відновлення взаєморозуміння, довіри, близькості та духовних цінностей. Для участі заповніть форму: https://docs.google.com/…/1ASjeTGIW7rKo71fusj6l4Uf…/edit.
▫️Оголошено конкурс на заміщення посад поліцейських офіцерів Новояворівської громади! Анкети приймаються до квітня. Заповніть онлайн-анкету за посиланням: https://otg-officer.police.gov.ua/.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ