852-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

852-й день війни. Коротко про важливе для мешканців Яворівського району за добу.
▪️7243 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▪️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▪️Бійці 24 ОМБр імені короля Данила ефективно знищують ворога біля Часового Яру.
В умовах наступу окупантів на місто, воїни бригади прицільно ліквідовують сили противника зі самохідної артилерійської установки «Гвоздика». Більше – у дописі: http://surl.li/usptb
.
▪️Військовослужбовці ТЦК з Львівщини здобули нагороди на Всеукраїнських змаганнях «Звитяга Нескорених».Інклюзивні змагання «Звитяга Нескорених» зі стронґмену серед військових і ветеранів цього року відбулися вперше. До Тернополя з’їхалися понад 100 ветеранів російсько-української війни з десяти областей України. Військовослужбовці з Яворівщини здобули призові місця.
Військовослужбовець Василь КЛИМКО служить у Яворівському РТЦК та СП з листопада 2022 року. Брав участь у бойових діях на Луганському, Донецькому напрямках, виконував бойові завдання біля Бахмута. В липні 2022 року біля населеного пункту Іванівка, після влучання 120-каліберного снаряду в бліндаж, отримав бойову травму. На змаганнях зайняв 3 місце в категорії «аеробайк».
Учасник бойових дій з 2014 року Володимир ГАЛИК з перших днів повномасштабної війни на передових позиціях. Після поранення і реабілітації, з травня 2024 року, служить в Першому відділі Яворівського РТЦК та СП міста Мостиська. На змаганнях виборов 2 місце – в категорії «веслування на тренажері». Пишаємось.
▪️Сьогодні на Новому цвинтарі м. Яворова відбудеться молитовне вшанування Героїв всіх часів. Для парафій передбачено автобус, яким можна доїхати до місця вшанування та повернутись назад. Громада запрошує жителів доєднатись до спільної молитви: http://surl.li/uspwc
.
Дякую всім за відповідальність та свідомість. Дякую Богу та Збройним Силам України за кожен день. Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ