894-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

894-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівського району за добу.
▪️У ніч на 5 серпня 2024 року російські окупанти атакували ударними БпЛА типу «Shahed» із районів Приморсько-Ахтарськ, Курськ – рф. Радіотехнічними військами Повітряних Сил виявлено та супроводжено 24 ударні дрони. В результаті протиповітряного бою усі ворожі БпЛА збито мобільними вогневих групами Сил оборони України, зенітними ракетними підрозділами та засобами РЕБ Повітряних Сил у Київській, Вінницькій, Кіровоградській, Харківській, Сумській, Полтавській та Дніпропетровській областях.
▪️7154 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▪️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▪️Ще три медалі в здобутку нашої олімпійської збірної в Парижі. Ярослава Магучіх виборює золото, Ірина Геращенко – бронзу у стрибках у висоту. Михайло Кохан здобуває бронзу в метанні молота! Пишаємось: https://www.facebook.com/zelenskyy.official/posts/3640627556187594.
▪️F-16 в Україні. Дякуюємо всім партнерам, які справді дієво допомагають із F-16, і першим державам, які акцептували наш запит про надання літаків – Данія, Нідерланди, Сполучені Штати, – і всі наші партнери – ми цінуємо вашу підтримку. Дякуємо: https://www.facebook.com/zelenskyy.official/videos/1166800824538866.
▪️На стадіоні «Карпати» в місті Мостиська відбувся благодійний товариський матч присвячений 10-літтю заснування футбольного клубу «Мостиська». У заході взяли участь ФК «Мостиська» (Мостиська, Україна) та гості з Польщі – ФК «Dunajec» (Заклічин, Польща). Під час матчу було зібрано понад 27 тисяч гривень на підтримку ЗСУ:https://www.facebook.com/Myroslava.Pelc/posts/1022032199928046.
▪️Для ВПО відбудеться зустрічі із представниками Офіс Омбудсмана України та різних міністерств. Всього буде проведено 20 тематичних зустрічей. Усі охочі можуть обрати те, що цікавить їх та зареєструватися на один або декілька онлайн-заходів. Взяти участь можна за покликанням: https://bit.ly/4bXZieQ
.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ