Апаратна нарада в Яворівській райдержадміністрації

27 березня, голова Яворівської райдержадміністрації провів апаратну нараду щодо обговорення нагальних проблем і завдань з їх вирішення у питаннях, віднесених законами України до повноважень районної державної адміністрації.
Нарада відбулась за участю голови районної ради, керівників управлінь, відділів райдержадміністрації району.
Під час наради розглянуто найважливіші питання життєдіяльності району: функціонування закладів освіти, медицини, культури, сільськогосподарського комплексу, стану обслуговування доріг, соціальних виплат, роботи податкової системи, тощо.
Першочергова увага була приділена фінансовому сектору. Начальник управління соціального захисту населення РДА, розповіла про ГО, яка планує здійснити поїздку дітей учасників АТО до Львова. Про роботу служби у справах дітей з питання контролю за умовами проживання родин з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах доповіла начальник служби у справах дітей.
Значна увага була приділена питанням благоустрою, зокрема, виконанню пунктів доручень райдержадміністрації з цього питання. Орест Хлян нагадав, що 16 квітня буде Великдень, до свят необхідно упорядковувати житлові будинки та прибудинкові території, дитячі та спортивні майданчики, інші об’єкти масового перебування та відпочинку населення, очищатися від сміття захисні смуги водних об’єктів, смуги відведення автомобільних доріг, а також впорядковуватися братські могили, меморіальні комплекси, об’єкти культурної спадщини, громадські кладовища тощо. У зв’язку з цим закликали присутніх взяти активну участь в акції, привести в належний стан зазначені об’єкти, особливо території, закріплені за підприємствами, організаціями та установами.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ