Біля Новояворівської лікарні чергуватиме поліція

Учора, у середу, 1 липня 2020 року, відбулось позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Під час засідання розглянуто питання щодо стану забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Про це повідомляє Яворівська районна рада у Facebook.

Прийняли рішення про забезпечення біля інфекційного відділення КНП «Новояворівська районна лікарня ім.Ю.Липи» чергування працівників поліції, а також обговорили проблему стихійної торгівлі у м.Новояворівськ та м.Яворів, яка в умовах карантину заборонена. Члени комісії звернулися до працівників поліції аби вони посилили контроль за дотримання правил торгівлі в умовах карантину.

Члени комісії прийняли рішення про виділення коштів з резервного фонду районного бюджету у сумі 500 тис.грн. КНП «Новояворівська районна лікарня ім.Ю.Липи» для захисту лікарів та створення умов для їх безпечної роботи в умовах складної епідеміологічної ситуації.

Також поінформували про те, що з районного бюджету виділено кошти у сумі 600 тис. грн. Львівському обласному госпіталю ветеранів війн та репресованих ім.Ю.Липи, як субвенція, яка передбачена на лікування хворих на CОVID-19 жителів Яворівського району.

За результатами доповідей та з врахуванням пропозицій, комісією прийнято ряд рішень.

Вкотре закликають мешканців району залишатись вдома, без крайньої потреби не відвідувати громадських місць, у разі крайньої потреби – робити це виключно у захисній масці! Бережіть себе та своїх рідних!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ