Бірківські школярі вивчали професії легкої промисловості

Щоб допомогти випускникам у виборі майбутньої професії та зорієнтувати їх на актуальні на ринку праці професії та спеціальності, Новояворівський міський центр зайнятості постійно проводить профорієнтаційні групові та масові заходи для учнівської молоді.
6 лютого 2018 року на замовлення Бірківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» ім. Т. Шевченка за участю фахівців центру зайнятості було організовано та проведено екскурсію до ТзОВ «Бадер Україна».
Професіографічна екскурсія розпочалась із знайомства з самим підприємством, специфікою його діяльності та усіма етапами виготовлення шкіряних сидінь. Учні детально ознайомилися з функціональними обов’язками швачок, закрійників, контролерів якості, контролерів-приймальників, наклеювачів заготовок. Учасники екскурсії оглянули весь виробничий процес виготовлення автомобільних салонів: від лінії розкрою шкіри – до складування готових сидінь.
За оцінкою самих учнів така екскурсія для них, була дуже корисною, значно розширила їх кругозір та може певним чином вплинути на вибір майбутньої професії.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ