Благодійна бізнес-конференція у Новояворівську

3 травня 2018 року, о 16.00 год., у ресторані «Рояль» міста Новояворівськ відбудеться бізнес-конференція для досвідчених підприємців, для початківців у бізнесі, для керівників, менеджерів, для тих, хто хоче розвиватись і навчатись.
Реєстрація за номером: 097 70 71 562.
У програмі: виступи 4 спікерів, перерва на каву, аукціон.
Спікери, які знають про особливості українського бізнесу з власного досвіду:
– Володимир Поліщук – Маркетинг директор у мережі «ЖЖУК». Викладач брендингу в Українському католицькому університеті. Засновник та керівник Студії маркетингу та дизайну «Must», яка успішно працює уже 7 років. Тема: «Ефективний маркетинг не за всі гроші».
– Богдан Же – тренер школи розвитку SPE. Досвід тренерської діяльності понад 800 годин. Ведучий курсів “Тайм-менеджмент” та “Мистецтво спілкування із складними особистостями“. Приватний підприємець, співзасновник дизайн-студії Miff Manufacture. Тема: «Тайм-менеджмент керівника бізнесу».
– Вікторія Тріфан – бізнес-леді з 11-річним досвідом у агробізнесі, ведення бізнесу в Польщі та Молдові, зовнішньо-економічна діяльність. Засновник ТзОВ «КОБІ-Україна». Тема: «Стратегія досягнення бізнес-успіху на власному прикладі».
– Олена Власова – досвідчений бухгалтер, професіонал своєї справи, 15 років досвіду.
Тема: «Шляхи оптимізації бізнесу».
Вартість участі в конференції – 500 грн.
Усі кошти від участі у конференції передадуть на лікування Якова Юхимів!

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ