ДТП із Димінським: родичі жертви планують судитися зі слідством

Минуло більше двох місяців із часу резонансної аварії, у якій автомобіль львівського бізнесмена Петра Димінського вбив дівчину.
Рідні жертви кажуть про затягування слідства і залякування свідків, а сам підприємець виїхав за межі України.
Сам Димінський разом із родиною виїхав за кордон, але правозахисники впевнені – немає жодної проблеми в допиті бізнесмена. «Слідчий робить запит через Мін’юст для допиту тих чи інших осіб, і в будь-якій країні, де б він не знаходився», – переконує Володимир Марусяк. Однак де саме зараз перебуває Димінський, його адвокати не зізнаються – вони тільки обурюються обшуками, які слідчі проводили вдома і в офісах бізнесмена. «28 людей приїхало, знайшли недопалки в смітнику, найшли гребінці, бритви вилучили», – каже Микола Лисий.
У міністерстві внутрішніх справ перебіг розслідування резонансної ДТП не коментують. «На даний час слідство Нацполіції не розповсюджує жодної додаткової інформації про хід розслідування цього кримінального провадження, а також про результати експертизи в цьому кримінальному провадження», – повідомив речник МВС Артем Шевченко. Тепер адвокати потерпілих збираються зобов’язати слідчого надати матеріали кримінального провадження через суд, а рідні та друзі загиблої запевняють, що не дозволять спустити цю справу на гальмах.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ