Чергове засідання районної комісії з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення

Сьогодні, 23 лютого, заступник голови Яворівської районної державної адміністрації Ірина Масюк за участю головного державного інспектора ГУ Держпраці у Львівській області Оксани Яворівської та заступника голови райради Володимира Мацелюха провела чергове засідання районної комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості по заробітній платі, пенсій та інших соціальних виплат при райдержадміністрації.
В засіданні взяли участь члени робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення та запрошені фізичні особи-підприємці району.
На початку засідання заступник голови Ірина Масюк надала інформацію про роботу окремих ФОП в Яворівському районі щодо легалізації виплати заробітної плати.
В ході засідання комісії запрошені фізичні особи-підприємці дали пояснення по даних питаннях та прийняли до уваги роз’яснення та рекомендації членів комісії.
Члени робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення прийняли певні рішення та Ірина Петрівна дала доручення тримати питання працевлаштування найманих працівників та виплати ним заробітної плати на контролі.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ