COVID-19 на Яворівщині

Станом на 28 квітня у селі Старичі зареєстровано 6 випадків захворювання на COVID-19.

Про це Четвертій студії повідомив перший заступник голови Яворівської РДА Віталій Денега.

Як повідомив Денега, двоє хворих осіб з COVID-19 у Старичах знаходяться на самоізоляції.

“Так, у Старичах від коронавірусу 15 квітня помер 65-річний чоловік, який працював водієм. Чоловіка 1953 року народження та жінку 1958 року народження госпіталізовано у ЛОКІЛ. Також мешканка та мешканець Старичів, у яких тест-ПЛР виявив COVID-19, знаходяться на самоізоляції. Коронавірус підтвердили у одного працівника ТзОВ “Термобуд”, чоловік знаходиться на самоізоляції”, – зазначив перший заступник голови РДА.

Він також додав, що у селі Вороців з діагнозом COVID-19 22 квітня померла 60-річна жінка.

“У селі Вороців від COVID-19 22 квітня померла 60-річна жінка, у цьому ж населеному пункті коронавірус виявили у 64-річного чоловіка, він перебуває на стаціонарному лікуванні у місті Винники. Також у селі Паланки на самоізоляції перебуває 35-річна особа”, – розповів Денега.

Крім того, 28 квітня з підозрою на COVID-19 звернулось ще двоє осіб, які є мешканцями села Шкло.

“У смт Шкло коронавірусну інфекцію завдяки ПЛР-тестам підтвердили у 58-річного чоловіка, 31-річної жінки, 58-річного чоловіка та 58-річної жінки”, – зазначив посадовець.

Віталій Денега також розповів, що станом на 28 квітня у Яворівському районі коронавірус підозрюють у 3 осіб.

“COVID-19 підозрюють у 73-річного мешканця смт. Івано-Франкове, його госпіталізували 27 квітня у ЛОКІЛ. Також з підозрами звернулась 86-річної жительки селі Мужиловичі, її госпіталізували у військовий госпіталь міста Винники. 83-річну мешканку села Віжомля також госпіталізували у військовий госпіталь у Винниках”, – додав перший заступник голови РДА.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ