Яворів відвідав Олег Бляшенко стосовно санаторію “Немирів”

Місто Яворів Львівської області відвідали заступник голови Державної прикордонної служби України Олег Бляшенко, генерал-майор медичної служби Валентин Волоха, депутати Львівської обласної ради Михайло Ковалик, Валентин Устименко.Головною метою їхнього візиту було обговорення долі санаторію “Немирів” щодо переходу його до сфери управління Державної прикордонної служби України.
В Яворові вони зустрілись з головами Яворівських РДА та районної ради – відповідно Орест Хлян та Володимир Сичак, селищний голова Немирова Микола Бесага, начальник Дерземагенства в Яворівському районі Іван Янишівський.
Мова йшла про організаційні та технічні моменти переходу санаторію «Немирів» до сфери управління Державної прикордонної служби.
Заступник голови Державної прикордонної служби України Олег Бляшенко заявив про те, що ще 28 грудня прем’єр-міністр України Володимир Гройсман підписав розпорядження про передачу санаторію в смт Немирів Яворівського району Львівської області до сфери управління Державної прикордонної служби України.
За словами Олега Бляшенка, санаторій буде балансуватись та утримуватись прикордонним відомством, яке не тільки збереже отримане, а й збагатить потужну базу.В першу чергу, заплановано створити 170-200 робочих місць та провести реконструкцію інфраструктури санаторію.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ