Востаннє повертається додому захисник з Новояворівська Володимир ЗАЇЧЕК

Додому на щиті повернеться військовий із Новояворівська, 43-річний Володимир Заїчек. Життя бійця 103 бригади Сил ТрО обірвалося 12 травня на Харківщині.
«Володимир був веселим та доброзичливим. Він завжди першим приходив на допомогу. Любив полювання. Був великим вболівальником футболу», – слова рідних про Володимира.
Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та побратимам загиблого захисника.
Вічна пам’ять і шана Герою!
▪️Молитовна зустріч загиблого захисника відбудеться в середу, 17 травня, о 10:30 год по вул.Ст.Бандери, м.Новояворівськ (навпроти магазину «АВС» і фонтану).
▪️Прощання та чин похорону відбудеться 17 травня о 11:00 год в храмі свв.апп.Петра і Павла м.Новояворівськ. Поховають бійця на цвинтарі м.Новояворівськ.

Заїчек Володимир Миколайович народився 11 лютого 1980 року. Навчався в Новояворівській школі №2. Після школи вступив до Львівського лісотехнічного університету, де здобув професію інженера-технолога з деревообробки.
Володимир працював в Іспанії та займався будівництвом в Україні.
У березні 2023 року добровільно пішов захищати українську землю від російських окупантів у складі 103 бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України.
Загинув Володимир 12 травня 2023 року під час виконання бойового завдання на Харківщині.
В українського захисника залишилися мати Любов Михайлівна, діти – Христина, Віталій, Анастасія та Ангеліна, сестра Зоряна з чоловіком Володимиром, племінниця Вікторія.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ