У Новояворівську знайшли чоловіка, який надав неправдиве повідомлення про замінування АЗС

Поліцейські встановили особу зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про замінування АЗС у Новояворівську

61-річному мешканцю Новояворівська загрожує покарання – до шести років позбавлення волі

24 липня, близько 1.35, на оперативну лінію «102» зателефонував анонім та повідомив про те, що одну із АЗС у місті Новояворівськ заміновано.

На місце події негайно прибули експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, патрульні поліцейські та фахівці інших служб. Після евакуації працівників заправної станції, правоохоронці обстежили приміщення та прилеглі території АЗС. Вибухонебезпечних чи підозрілих предметів виявлено не було.

Невдовзі, проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особу зловмисника – 61-річного місцевого мешканця. Також встановлено, що він здійснив дзвінок у поліцію, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі Яворівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності ) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від двох до шести років позбавлення волі.

Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ