В Яворові ремонтують дороги за європейськими стандартами

У місті Яворові іде капітальний ремонт вулиці Маковея з облаштуванням дороги сукупністю споруд та мереж, призначених для відведення та очищення стічних вод.
Роботи здійснює товариство з додатковою відповідальністю «Шляхове ремонтно-будівельне управління №65».
«Загальна вартість усіх робіт з облаштування вулиці Маковея – майже 15 млн грн. Це вперше за всю історію цієї вулиці, яка роками була вкрита вирвами, а ямковий ремонт нічого доброго не приносив, такі якісні роботи відбуваються. Щоправда, тендерні процедури затягнули час. Бо подавали себе лише фірми, які працювали, даруйте, з «чайниками». А нам потрібно було солідне підприємство, з добротною технікою, кваліфікованими працівниками. Аби відремонтувати дорогу на роки, за європейськими стандартами. І що основне – з водовідведенням. І, на щастя, таку фірму ми знайшли», – говорить мер Яворова.
За його словами, на 2017-2018 роки Яворівська міська рада запланувала капітальний ремонт не лише вулиці Маковея, а й вулиці Шухевича, Б. Лепкого, Загаєвича, Івана Хрестителя, Львівську, Л. Українки.
Мешканці Яворова, які спостерігають за ходом робіт на вул. Маковея, висловлюють задоволення від того, що нарешті ця дорога, яка веде від автобусної станції «Яворів» до середмістя буде добротною.
На будівельний майданчик уже завезено європейського взірця труби, призначені для відведення зібраних з тротуарів, доріг дощових і талих вод. Робітники викопали глибоку траншею.

jhay

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ