Димінському обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Раніше суд відмовив у застосуванні щодо львівського бізнесмена запобіжного заходу у вигляді арешту.
Сьогодні президенту футбольного клубу «Карпати» (Львів), бізнесмену Петру Димінському обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.
«Суддя Печерського районного суду м. Києва задовольнив клопотання старшого слідчого в ОВС Головного слідчого управління Національної поліції України і відносно підозрюваного П. Димінського обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», – повідомила вона.
За інформацією органу досудового розслідування, в серпні 2017 року він покинув територію України та назад до країни не повертався.
Нагадуємо, що 18 серпня 2017 року о 15:09 водій П. Димінський, керуючи технічно справним автомобілем марки Mercedes-Benz S65 AMG, рухався по сухій асфальтованій проїзній частині автодороги міжнародного значення М-10 «Львів – Краковець» з боку м. Львова в напрямку м. Яворів в с. Ямельня. Під’їжджаючи до нерегульованого перехрестя на 16-му км + 300 м в с. Ямельня, водій скоїв зіткнення з попутним автомобілем марки Opel-Astra, за кермом якого була жінка, котра в цей час повертала ліворуч. Унаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди вона отримала тілесні ушкодження, від яких померла.
У результаті львівського бізнесмена Димінського 7 грудня 2017 року повідомили про підозру за ч. 2 ст. 286 КК України, а згодом оголосили у розшук.
21 лютого Апеляційний суд Києва задовольнив скаргу адвоката та скасував постанову слідчого судді Печерського районного суду від 18 грудня 2017 року про обрання бізнесмену, президенту футбольного клубу «Карпати» (Львів) Петру Димінському запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ