Для Новояворівської ТЕЦ шукають управителя

Оголошенно конкурс на управителя ТОВ «Енергія-Новояворівськ», яка належать нардепам Ярославу та Богдану Дубневич.
Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів 23 серпня оголосило конкурс на визначення управителя майновим комплексом «Енергія-Новояворівськ».

«Прийом документів на конкурс триватиме до 12 вересня 2018 року. Після проведення конкурсу очікуємо покращення ситуації щодо постачання гарячої води у м. Новояворівську», – зазначили у Новояворівській міській раді.

За інформацією Youcontrol, бенефіціарними власниками ТОВ НВП «Енергія-Новояворівськ» є Богдан та Ярослав Дубневичі.
Як повідомляла раніше прес-служба НАБУ, 16 січня 2018 року у Львові було затримано чотирьох службовців ТОВ «Енергія-Новояворівськ», ТОВ «Енергія-Новий Розділ» та ТОВ «Енергія» за підозрою у заволодінні понад 300 млн куб. м природного газу НАК «Нафтогаз України» на суму понад 1,4 млрд грн.
Згідно з даними Єдиного державного реєстру юросіб, кінцевими бенефіціарами всіх трьох компаній є нардепи від БПП Ярослав і Богдан Дубневичі.
Суд почав обирати запобіжні заходи затриманим посіпакам Дубневичів за розкрадання 1,4 мільярда.
У серпні Новороздільська та Новояворівська теплоелектроцентралі (ТЕЦ) заарештовані і передані Національному агентству з питань виявлення, розшуку і управління активів, одержаних внаслідок корупційних та інших злочинів (АРМА).

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ