ДНЗ №7 у Новояворівську відкриють ще не скоро

Капітальний ремонт (термомодернізація) у ДНЗ №7 «Червона шапочка» у місті Новояворівськ ще не завершився.
Перелік заходів проекту, який мав би бути: заміна зовнішніх віконних та дверних блоків на енергозберігаючі, влаштування зовнішньої теплоізоляції стін та покриття, заміна металевих труб опалення на металопластикові, заміна нагрівальних приладів на алюмінієві секційні радіатори з розповітрювачами, влаштування підлогового опалення в ігрових кімнатах, ремонт систем вентиляції, гарячого і холодного водопостачання та системи водовідведення існуючого басейну.
30 серпня 2017 року відбулись збори батьків за участю дирекції садка та представників Новояворівської міської ради, а саме: заступників міського голови Ігора Горіна та Михайла Шиналя.
Стан ДНЗ №7, на даний момент, не є задовільний. Батьки схвильовані та обурені, адже, сьогодні, вже 1 вересня. Недоліків проведених робіт по капітальному ремонту  вказано дуже багато. Представники районної влади тільки розводять руками та співчувають батькам, мовляв: “Ми не були замовниками!” Натомість, міська влада пообіцяла зробити усе можливе, щоб швидше діти змогли відвідати садок. Хоча, батьки таким обіцянкам вже не вірять.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ